ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Επίθεση της αριστεράς με καλλιέργεια ξενοφοβικών συνδρόμων

του Θόδωρου Αθηναίου







Συχνά στο διαδίκτυο διαβάζω διάφορες σαχλαμάρες τύπου Τσίπρα/Παπαρήγα, που με πάθος προσπαθούν να χτίσουν ξενοφοβικά σύνδρομα στον Έλληνα απέναντι στους Ευρωπαίους. Οργανωμένοι ακροαριστεροί πυρήνες που ονειρεύονται την επανίδρυση του ανατριχιαστικού σιδηρούν παραπετάσματος στην πατρίδα μας.

Τίτλοι άρθρων όπως: “Οι Ρουφιάνοι του ΔΝΤ και των Τραπεζών είναι Ψεύτες, Ανίκανοι και Κλέφτες” περιγράφουν μια εικονική πραγματικότητα στην οποία ΔΝΤ και τρόικα “κλέβουν τον ιδρώτα των συνταξιούχων”. Εις γνώση τους παραπλανούν τον κόσμο κρύβοντας επιμελώς πως το ΔΝΤ και η τρόικα ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τις πετσοκομμένες αποδοχές, προκειμένου να μην μείνουν ΕΝΤΕΛΩΣ απλήρωτες, αφού το κράτος εδώ και δύο χρόνια δεν έχει λεφτά να τις πληρώσει.


Επιχειρώντας να μας βγάλουν από την ΕΕ, παραπλανούν επίσης πως θα τυπώσουμε όσες παραπάνω δραχμές λείπουν για να επαναφέρουμε τις πετσοκομμένες αποδοχές στο φυσιολογικό. Δηλαδή κοροϊδεύουν τον κόσμο πως τάχα το τυπωμένο χαρτί είναι ο πλούτος που μας λείπει.



Ασφαλώς όμως, δεν μετράει πόσα χαρτιά έβαλες στο πορτοφόλι σου, αλλά τι μπορείς να αγοράσεις με αυτά. Όταν ένας λογαριασμός της ΔΕΗ θα ξεπερνάει το 75% του όποιου αυξημένου μισθού μας, ασφαλώς αυτοί οι κάφροι δεν θα βρίσκονται εκεί να δώσουν εξηγήσεις στον κόσμο που κορόιδεψαν και κατέστρεψαν με την ανευθυνότητά τους.


Ούτε στα τυπωμένα χαρτιά δεν βρίσκεται η σωτηρία, ούτε στα δανεικά της τρόικα. Χρειαζόμαστε άμεσα ένα λιγότερο σπάταλο και περισσότερο παραγωγικό κράτος. Πρέπει η πατρίδα να παράξει πλούτο για να μας διαθέσει. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ είναι η απάντηση στο πετσόκομμα των αποδοχών.


Ως πότε θα επιτρέπουμε να μας κοροϊδεύουν οι ακροαριστεροί με τα ξενοφοβικά τους σύνδρομα;

Ως πότε θα επιτρέπουμε ΝΔ & ΠΑΣΟΚ να αδειάζουν τα πορτοφόλια μας για να ταΐζουν τους κομματικούς στρατούς τους;


ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.

Οι εκλογές ζυγώνουν…

http://www.antiktypos.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews