ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τα κεβρεκάκια (Χρυσόστομος Κεβρεκάκης meme)

Η εκποίηση της χώρας αναμένεται να συνεχιστεί και μετά τις εκλογές (αφού μυαλό δεν βάζουμε) και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τις μέρες που ακόμα έχουμε μια στοιχειώδη “δημοκρατία” είναι να το διασκεδάσουμε. Δεν μας παίρνει από κάτω, ξέρουμε (όσοι τουλάχιστον δεν έχουν άχυρα μέσα στο κεφάλι τους) ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί και δεν μας αρέσει, παρόλα αυτά αντιδρούμε με τον δικό μας τρόπο. Σήμερα, ανακαλύψαμε έναν υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για τον Νομό Καβάλας που μας κέντρισε το ενδιαφέρον: Τον Χρυσόστομο Κεβρεκάκη. (βίντεο)

Κάποιον όμως μου θυμίζει, μπορείτε να βοηθήσετε; Μέσω facebook καταλήξαμε στα παρακάτω πιθανά σενάρια:





(αυτό ήταν διασταύρωση με ΓΑΠ)

Ενώ και η ομοιότητά του με κοάλα είναι επίσης χαρακτηριστική:

Είχαμε όμως και μια πρωτότυπη εκδοχή από τον Γρηγόρη Κ.
Τώρα η φωτό μπορεί να εξηγηθεί και βάσει της Φυσικής.
Ο Συμπαθής πολιτικός διατηρεί και σελίδα στο facebook (κάνετε και ένα βίζιτ και ένα τουρ στα άλμπουμ)  και προτρέπουμε όσους έχουν την πρόθεση να ψηφίσουν το κόμμα του “Λεφτά υπάρχουν”, να κάνουν το καλό και να τον βάλουν στην Βουλή των Ελλήνων.
Η δουλειά μας όμως (μετά τον τρίτο ενικό, τώρα με αναφέρω και στο πρώτο πληθυντικό) η δουλειά μου όμως δεν είναι να κάνω προεκλογική εκστρατεία για κανέναν (ούτε καν για τον συμπαθέστατο κύριο της φωτογραφίας) αλλά η ακόλουθη.
Βρήκαμε μια φωτό του κύριου Χρυσόστομου

και επικεντρωθήκαμε στο πρόσωπο του υποψηφίου

και το αποτέλεσμα

Αυτά προς το παρόν. Περιμένω τις προτάσεις σας για νέα προεκλογικά θεματάκια, γιατί μετά τις εκλογές θα κλάψουμε όλοι μαζί.
 http://kourkouti.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews