ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Εμείς αγριόχορτα θα φάμε...


"Εμείς αγριόχορτα θα φάμε και τον σοσιαλισμό δεν θα τον προδώσουμε, την Αλβανία δεν την ξεπουλάμε!"
Enver Hoxha, Κεντρική Πλατεία των Τιράνων, 1963
ΥΓ. Και πράγματι αγριόχορτα καταλήξαμε να φάμε. Όχι ο Ενβέρ Χ., αλλά εμείς που δεν είχαμε γεννηθεί ακόμα και εκείνοι που ζητωκραύγαζαν από κάτω. Φυσικά ούτε σοσιαλισμός δεν υπήρχε στο τέλος, ούτε Αλβανία…
*από το ιστολόγιο του Gazmend Kapllani Υπάρχουμε.... Συνυπάρχουμε;

Αφιερωμένο σε όσους κηρύσσουν τον απομονωτισμό της Ελλάδας από την ΕΕ, καταψηφίζοντας τυφλά την δανειακή σύμβαση (και μαζί της, το κούρεμα του χρέους) χωρίς καμιά εφαρμόσιμη ισοδύναμη πρόταση στα χέρια τους... καθησυχάζοντας τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους ότι τα φορολογικά έσοδα επαρκούν (για πόσο σε μια χώρα χωρίς οικονομία;) για την μισθοδοσία τους.
Τον Τσίπρα, τον Κουβέλη, τον Καρατζαφέρη, την Παπαρήγα και τους άλλους αριστεροδεξιούς λαϊκιστές "αντάρτες" των 2 πρώην κομμάτων εξουσίας της μεταπολίτευσης. Τα κόμματα του "αντιδανειακού" αγώνα... και του μικροκομματικού οφέλους.
Με πρόφαση τα οδυνηρά οριζόντια μέτρα που οι ίδιοι επέβαλαν αντί τόσων δικαιότερων ισοδυνάμων στην τρόικα με την σθεναρή τους αντίσταση υπερ του πελατειακού συστήματος. Και τα οποία μόνο η λειτουργία επιτέλους της οικονομίας θα μπορούσε να ανατρέψει...

Πλατεία Συντάγματος, 2012 λοιπόν. Τους ακούω να διακηρύσσουν:
"Εσείς αγριόχορτα θα φάτε και τον πελατειακό σοσιαλισμό των ημετέρων δεν θα τον προδώσουμε, την παρασιτική Ελλάδα δεν την ξεπουλάμε!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews