ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Διάγγελμα Παπαδήμου: Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του



Οι μάσκες έπεσαν και οι σκιές διαλύθηκαν για πάντα από τον Ελληνικό ουρανό. Από σήμερα Κυριακή, μετά το χθεσινοβραδυνό διάγγελμα Παπαδήμου, όλοι γνωρίζουν την αλήθεια.


Ήρθε επιτέλους η ώρα να σταματήσουν τα νταούλια κι ο καθένας να πάρει την ευθύνη των πράξεών του, τόσο οι πολιτικοί στα κόμματα, όσο και ο λαός στις πλατείες.


Ο κ. Παπαδήμος, στην πιο χρήσιμη (κατά τη γνώμη μου) στιγμή της πρωθυπουργίας του, αποκάλυψε ωμή και γυμνή την πραγματικότητα, όσο ποτέ δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα.


Ακούσαμε σε πραγματικούς αριθμούς απλές και κατανοητές αλήθειες για το που βρισκόμαστε σήμερα και που θα οδηγηθούμε ακολουθώντας τον έναν ή τον άλλο δρόμο, υποδεικνύοντας την ίδια ώρα και τις ευθύνες όσων προωθούν δημαγωγία εις βάρος της Ελλάδας.


Όποιος μέχρι τώρα έπαιζε με τις λέξεις και τα νούμερα, από σήμερα είναι γυμνός! Οι λαϊκιστές δεν έχουν πλέον πού να βρουν καταφύγιο, δεδομένου ότι η αλήθεια άργησε αλλά αποκαλύφθηκε.


Τούτο πυροδότησε άγριο παρασκήνιο και στα δύο κόμματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), κάτι που δεν αποκλείει από Δευτέρα να φέρει ζυμώσεις που θα κυοφορήσουν είτε ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας, είτε ακαριαίο έμφραγμα και επιστροφή σε ένα διαρκές σκηνικό δεκαετίας ’50.


Τέλος, προκειμένου ο πρωθυπουργός να κρατήσει ίσες αποστάσεις με τους συντελεστές της κυβέρνησης, δεν αναφέρθηκε στις ευθύνες έλλειψης διαπραγμάτευσης, ούτε στις ευθύνες αποτυχίας του πρώτου μνημονίου (κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ). Δεν ήταν ώρα απολογισμού και καταμερισμού ευθυνών, αλλά συντονισμού και προγραμματισμού στο δύσκολο αύριο που μας περιμένει.


Παρακολουθήστε ολόκληρο το διάγγελμα Παπαδήμου:http://www.kontranews.gr/?p=5016


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews