ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΖΗΤΟ Η ΠΕΔΗΑ ΤΩΝ ΑΙΛΛΙΝΗΚΟΝ ΠΑΝΑΙΠΗΣΤΙΜΗΟΝ !!!! ΝΕ ΣΤΙΝ ΔΙΜΩΣΗΑ ΑΝΟΤΑΤΥ ΠΕΔΥΑ, ΩΧΗ ΣΤΥΝ ΗΔΥΤΙΚΩΠΗΗΣΥ

Το Wired and Ready, σημπαρασταικετε στον αγόνα των Αιλήνων φοιτητών ενάντια στην ΔΟΙΗΚΗΣΗ και θέλει να ταιεθι στην ΥΠΗΡΕΣΕΙΑ του λαού. Οι Αίλληνες φοιτητές στα αιλληνικά παναιπιστημια δήχνουν συνεχος το εκπεδεφτικώ τους αιπήπεδω και δήνουν μάχι για καλήταιρη και ποιο πηιωτικί πεδήα.  Οι φητιταις αίχουν δίκηο στα ετίματα τους! Ο νώμως της βουλίς των Αιλλήνων δαιν πραίποι να αιφαρμωστεί. Κατάλιψυ τόρα.

οι αίλλιναις φοιτηταίς αίχουν κάνη μεταπτηχοιακό ώλη τους στον κλάδο της : Κάταληψης, Διαμαρτυρίας και φυσικά ωρθωγραφήας. Κάπηι από αυτούς έχουν καθείσει τόσο κερό στο παναιπηστυμυω ώπου αίχουν αρχήσει και το διδακτωρικώ τους , ειδικά στον τωμέα της Κατάληψης.

Ακούστε πουλιμαινα τσηράκοια του κεφαλέου: Η ορθοργαφεία είνε μεια αστηκή συνείθηα γηατι κάνοι τι σκεψι εργαληο κωνφορμησμού ενάντεια στιν ελέφθερη δηανόισι του αιπαναστατηκού προτσες.

Εντάξει κούραση τα τόσα ορθογραφίκα. Πλάκα πλάκα καλό θα ήταν οι επαναστάτες της πατάτας πριν ψεκάσουν τα πανώ τους ας αφήσουν κάποιον που

1:) πήγε σχολείο

2:) πρόσεχε στο μάθημα και δεν σκεφτόταν τον Λένιν/Μαρξ στο μάθημα της ορθογραφίας

Φυσικά όμως το Word είναι μέρος του ΚΑΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ! άρα τζιζ μακρία από spelling check

Yπόψη οι τύποι που κρατούν το Πανώ είναι το Μέλλον της Ελλάδος και θα έχουν πτυχίο. Μην απορείτε μετά για την κατάντια της χώρας. Τουλάχιστον αυτοί έχουν πάρει πτυχίο ελλήνοτητας από τον Κ. Τσίμπλα. Τι στοίχημα πάτε ότι θα κάνει comment κάποιος “φίλος” όπου θα λέει ότι χάνουμε το δάσος για να δούμε το δένδρο και έτσι δεν απαντάμε στα αιτήματα τους και ότι κοροίδευουμε τον αγώνα τους.

ΥΓ πάντως δεν φταίνε αυτά τα παλικάρια. Που να ξέρουν τι σημαίνει η λέξη δοικησή και υπηρεσία? Είναι ένοίες άγνωστες στην σφαίρα του Σοσιαλησμού και  Κομμουνισμού!

ΥΓ 2 Αυτοί στην αφίσα είναι οι μελλοντικοί : Φωτόπουλοι, Ρεππαδεες και Τσίμπλες!

ΥΓ 3 Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!!

ΟΚ! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ?
1:) Πόσοι από τους Νεαρούς στην φωτογραφία ανήκουν σε ΚΟμμάτικη Νεολαία?
2:) Πόσοι από αυτούς θα είναι μελλοντικά πολιτικά πρόσωπα?
3:) Πόσοι από αυτούς θα γίνουν υπουργόι/υφυπουργοί?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews