ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Imitation και στο εξωτερικό ο Αντώνης

Imitation και στο εξωτερικό ο Αντώνης:

Η είδηση που αναδημοσιεύουμε από το defrejus.blogspot.com μοιάζει απίστευτη. Το συγκεκριμένο blog δημοσιεύει άρθρο - σχόλιο του κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλου ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν έγινε ποτέ συνάντηση μεταξύ Σαμαρά και Πούτιν.
Πέρα από όσα λέει στο σχόλιό του ο κ. Ανδριανόπουλος δημοσιογραφικοί κύκλοι επιμένουν να αμφισβητούν την ύπαρξη συνάντησης και επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία για να το επιβεβαιώνει. Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν ότι «δεν είναι δυνατόν ο Πούτιν που δίνει βίντεο με τη συνάντησή του με τον Εφραίμ να απαγορεύει ακόμα και φωτογραφία με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Ελλάδας, όταν μάλιστα συζήτησε μαζί του όσα διατείνεται ότι συζήτησε ο κ. Σαμαράς»
Το άρθρο σχόλιο του κ. Ανδριανόπουλου έχει ως εξής:


«ΦΤΗΝΑ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
Προέδρου του Φόρουμ για την Ελλάδα

Είναι ποτέ δυνατόν ο Αρχηγός της ΝΔ να πήγε στην Ρωσία και να ανακοινώθηκε από τους κομματικούς του κύκλους πως συναντήθηκε με τον Βλαδιμίρ Πούτιν – ενώ τέτοια συνάντηση δεν φαίνεται να έγινε ποτέ; Κατ’ αρχήν δεν θα ήταν καθόλου υποτιμητικό να...
γνωστοποιηθεί η απόλυτη αλήθεια. Η συνάντηση με τον πρώην Αντ/δρο της Ρωσικής κυβέρνησης και παλιό Υπουργό Αμυνας κ. Ιβάνωφ, που τώρα ανέλαβε καθήκοντα προσωπάρχη του Κρεμλίνου εν όψει προφανώς επιστροφής του Βλ. Πούτιν στην Προεδρία, κάθε άλλο παρά υποτιμητική είναι. Τα συμπλεγματικά όμως στελέχη με την επαρχιακή νοοτροπία που περιβάλλουν την ηγεσία της ΝΔ προτίμησαν το ψεύδος – που τελικά εντυπωσιάζει μόνο τους ίδιους – από την γυμνή αλήθεια. Η συμπεριφορά όμως αυτή αντανακλά άσχημα και στις πολιτικές προοπτικές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αν ψεύδονται και για τέτοια ακόμη ζητήματα ενώ βρίσκονται ακόμη εκτός εξουσίας, ο κόσμος ανατριχιάζει για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν τελικά έπαιρναν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους. Και δεν ομιλώ βέβαια για τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στη Μόσχα και ανέλαβαν να μας «ενημερώσουν» έγκυρα και έγκαιρα…»


Τα σχόλια δικά σας. Εμένα πάντως η όλη στάση του Σαμαρά μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον ψευταράκο… Είναι όμως κρίμα αρχηγός κόμματος να καταφεύγει σε τέτοιου είδους ψεύδη για να καταστήσει εμφανή την… διεθνή εμβέλειά του.
Το χειρότερο όμως είναι ότι υπάρχουν ακόμα βουλευτές που τον ανέχονται και οι εν λόγω βουλευτές εξακολουθούν να δέχονται ένα πρόσωπο που εμφανίζεται ως επικίνδυνο και ανυπόληπτο, για αρχηγό ενός ιστορικού κόμματος που στο παρελθόν έγραψε ιστορία στη χώρα μας.
Κρίμα… Κρίμα για την Ελλάδα…

ΧΨΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews