ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

Σάκης Δαδάλας:
«Η Δημοκρατική Συμμαχία, μπορεί να δώσει πολιτική λύση»
Την θέση του ο, τι η λύση στα προβλήματα της χώρας μας πρέπει να είναι και θα είναι πολιτική, εξέφρασε το στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάκης Δαδάλας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων του πολιτικού του γραφείου, ο κ. Δαδάλας, μίλησε για τη χρονιά που έφυγε, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Το 2011 υπήρξε η χρονιά που σημάδεψε όσο λίγες την ελληνική κοινωνία, υποβαθμίζοντας την σε επίπεδα που θυμίζουν άλλες εποχές του παρελθόντος. Το ελληνικό κράτος, κατέστη πιο άφιλο από ποτέ προς όλους μας. Και οι μισοί Έλληνες, κατάντησαν φοροεισπράκτορες των υπολοίπων».
Μιλώντας σε παλιούς και νέους φίλους που κατέκλεισαν από νωρίς το πολιτικό του γραφείο, με την ευκαιρία και της ονομαστικής του εορτής, ο κ. Δαδάλας κατέστησε σαφές ο, τι «σε μια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα, όπως η Ελλάδα, ή λύση στο όποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα, δεν μπορεί να είναι άλλη από πολιτική. Έτσι και τώρα, σε αυτή τη δύσκολη ώρα που περνά η πατρίδα μας, η λύση θα είναι πολιτική» και διευκρίνισε, «Όχι όμως πολιτική λύση σε ένα πρόβλημα, με την ίδια πολιτική που το δημιούργησε».
Όπως είπε «η Δημοκρατική Συμμαχία, μπορεί να αναλάβει την ευθύνη και να δώσει την πολιτική λύση που χρειάζεται η Ελλάδα».
Για την υποψηφιότητα του που έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους συγκεντρωθέντες, ο κ. Δαδάλας, τόνισε μεταξύ άλλων ο, τι γνωρίζει τα προβλήματα της Β’ Θεσσαλονίκης, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «Πιστεύω ότι μπορώ. Μπορώ επειδή γνωρίζω. Και γνωρίζω, επειδή μεγάλωσα ανάμεσά σας».
Καταλήγοντας ο κ. Δαδάλας, μίλησε για τα παιδιά – τους αυριανούς πολίτες και είπε με νόημα «όπως ο κάθε γονιός ονειρεύομαι να τα δω να προοδεύουν και να γίνουν χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία. Ναι, είμαι υποψήφιος με την Δημοκρατική Συμμαχία, διότι θέλω και την αυριανή κοινωνία να προοδεύει και να είναι χρήσιμη στους πολίτες της».






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews