ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Sexy Calendars 2012

Sexy Calendars 2012:

Η καλή χρόνια από το ημερολόγιο φαίνεται. Κρέμασέ το στον τοίχο

Όταν ήμουν μικρός και έμπαινα στο μυστικό δωματιάκι μοντελισμού του πατέρα μου, σε αυτό που έφτιαχνε τα τρενάκια του (sorry dad), έβλεπα στον τοίχο πάντα τη φωτογραφία μίας γκόμενας να κάθεται σε ένα παγκάκι κρατώντας μια Heineken. Δεν ξέρω ποιόν μήνα του 1988 κοσμούσε η συγκεκριμένη ξανθιά κυρία αλλά θυμάμαι ότι ήταν ημερολόγιο. Κι ότι από τότε είχα κόλλημα με δαύτα.


Έχω δει πολλά ημερολόγια από τότε. Και δεν με ενοχλεί καθόλου το pattern που θέλει τους χειμερινούς μήνες οι γκόμενες να φοράνε σκουφάκια και τους καλοκαιρινούς μήνες μόνο τα bikini τους. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτό το αναμενόμενο της υπόθεσης. Το ότι γυρνάς τις σελίδες και ξέρεις τι θα δεις. Ξέρεις τι να προσμένεις.

Είπα να σας μαζέψω τα πιο sexy ημερολόγια για το 2012. Όχι, δεν θα σας ξαναγράψω για εκείνο της Pirelli. Ούτε θα πέσω στην παγίδα του ημερολογίου που έβγαλε η Imogen Thomas. Καλά, να μην μιλήσουμε καν για το ημερολόγιο των αδερφών Kardashians.

Εδώ κύριοι υπάρχουν ημερολόγια που καθε λάτρης των ανδρικών περιοδικών θα ήθελε να έχει στον τοίχο του δωματίου του. Ναι, εκείνου του μυστικού δωματίου με τα τρενάκια.


Miss Reef


Τίποτα λιγότερο από αυτό που τόσα χρόνια έχει προσφέρει η Reef στον ανδρικό πληθυσμό. Όχι τα μαγιό και τον εξοπλισμό για το surf. Αυτά θα τα εξετάσουμε κοντά στο καλοκαίρι. Τον μήνα Ιανουάριο ασχολούμαστε με το ημερολόγιο.
Αγόρασε το


Lucy Pinder


Το 2003 την πέτυχε ένας freelance φωτογράφος και της έκανε ένα test. Το 2010, μετά την εμφάνισή της στο Big Brother, η Pinder είχε φτάσει να φωτογραφίζεται σε όλα τα βρετανικά περιοδικά. Τα ανδρικά βεβαίως βεβαίως. Μπορείς να καταλάβεις και μόνος σου το γιατί.
Αγόρασε το


Vikki Blows by Front


Το περιοδικό Front έχει μια μακρά ιστορία στο να ανακαλύπτει τις πιο εναλλακτικές barely legal έφηβες εκεί έξω και να τις φωτογραφίζει. Η Vikki Blows είναι η περσόνα που δημιουργεί ημερολόγια για το Front εδώ και 3 χρόνια.
Αγόρασε το


Sports Illustrated


Κλασική αξία. Για τους Αμερικανούς βασικά γιατί ως Έλληνα ποτέ δεν με συνεπήρε αυτό το ημερολόγιο. Ούτε καν το ίδιο το περιοδικό. Απευθύνεται περισσότερο σε παίκτες του NFL και του Λακρός παρά στον μέσο άνδρα.
Αγόρασε το


Maxim


Ακόμα κι αν αρχίσει να μοιράζεται σαν φυλλάδιο με 48 σελίδες (τώρα βρισκεται στις 96), θα παραμένει ένα από τα ελάχιστα ανδρικά περιοδικά στον κόσμο που υπηρετούν όσα μας δίδαξαν τα περιοδικά τα 90s. Εμείς το τιμάμε με το ημερολόγιό του.
Αγόρασε το


Πάρε και μια ακόμα καλύτερη δέα για το τι θα δεις σε αυτά τα ημερολόγια.
















oneman.gr


Kάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook Facebook Widgets Ακολουθήστε μας στο Twitter By: TwitterButtons.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews