ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Στην ουρά για να εκφράσουν το Παλιό

Στην ουρά για να εκφράσουν το Παλιό: Ποιος να το περίμενε ότι μετά από δυο χρόνια "μνημονιακής" διακυβέρνησης της χώρας ότι στο ΠΑΣΟΚ θα συνωστίζονταν για το ποιος θα πρωτο-εκπροσωπήσει τις ιδέες και τις πρακτικές που μας χρεοκόπησαν.



Βενιζέλος, Κατσέλη, Χρυσοχοϊδης, Καστανίδης κι εσχάτως...Τζουμάκας. Φλύαροι πολιτικοί, αναποτελεσματικοί κυβερνήτες, όλοι τους εραστές της "πολιτικής διαχείρισης" και του αχανούς Δημοσίου.



Θα δώσουμε στον κόσμο να φάει λόγια και θα κλείσουμε το στόμα της Ευρώπης φέρνοντας λεφτά από ατάκτως επιβεβλημένους έκτακτους φόρους. Αν δούμε τα ζόρια, θα γυρίσουμε και στη δραχμή, εξάλλου το κούτελο θα το έχουμε καθαρό και τη βουλευτική αποζημίωση εξασφαλισμένη.



Τα πρώτα χρόνια θα κυβερνούν οι Δεξιοί...





...και οι ακροΔεξιοί κι εμείς θα λέμε ότι είμαστε "σοσιαλιστές" κι ως εκ τούτου καλύτεροι άνθρωποι. Θα βαρεθεί κι ο κόσμος τις μπούρδες των απέναντι και θα αγοράσεις τις δικές μας. Πρώτη φορά θα είναι;



Βέβαια, ο κόσμος γύρω μας θα αλλάζει. Τα ελληνικά μυαλά που θα έχουν μεταναστεύσει ήδη θα μεγαλουργούν σε κοινωνίες και οικονομίες ελεύθερες κι ανοιχτές. Καμια φορά θα κάνουν δηλώσεις για την πατρίδα τους που δεν θα μας αρέσουν αλλά θα είναι "αχάριστοι" και "προδότες". Ξέρει το σύστημα να εξολοθρεύει τους "οχτρούς".



Που και που, θα εμφανίζονται 2-3 εκσυγχρονιστικές φωνές αλλά κι αυτές, τι νομίζετε; Πράκτορες του Soros, νεοφιλελεύθεροι, θα θέλουν τα πετρέλαια μας κτλ. Μέχρι τότε θα έχουμε ανακαλύψει και 2-3 Άνθιμους ακόμα και θα τους αναχαιτίζουμε εύκολα.



Πώς πάει εκείνος ο στίχος του Θανάση Παπακωνσταντίνου; Mάσκα δεν έχω να γυρνώ στο καρναβάλι ετούτο...




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews