ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ξεκίνησε η δίκη της ΓΕΝΟΠ με πολυκομματική στήριξη στους συνδικαλιστές

Ξεκίνησε η δίκη της ΓΕΝΟΠ με πολυκομματική στήριξη στους συνδικαλιστές:



Από το www.athina984.gr:



Ξεκίνησε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η δίκη για την υπόθεση της κατάληψης του κτιρίου της ΔΕΗ στο Χολαργό, με κατηγορούμενους δέκα εργαζομένους της επιχείρησης και πέντε πολίτες.



Οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, είχαν συλληφθεί στις 24 Νοεμβρίου και δικάζονται για το αδίκημα της παρεμπόδισης λειτουργίας Δημόσιας Υπηρεσίας, ενώ ένας πολίτης αντιμετωπίζει επιπλέον την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής.(...)



Ο γενικός διευθυντής Διανομής της ΔΕΗ Νίκος Αραβαντινός, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι την επίμαχη μέρα δεν συνέβη κανένα επεισόδιο και....





...ότι απλώς δεν επιτράπηκε η είσοδος στο κτίριο, ενώ ο μάρτυρας Λάζαρος Καραλάζος, διευθυντής Εμπορίας της ΔΕΗ, κατέθεσε πως η επιχείρηση δεν υπέστη βλάβη στις χρηματοροές της, αφού απλώς δεν εκδίδονταν εντολές διακοπής ρεύματος. Στο πλευρό των κατηγορουμένων είναι, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Γλέζος, ο Σπύρος Χαλβατζής και ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος.






Σχόλιο Παραπολιτικής: Συγχαρητήρια στους διευθυντές της ΔΕΗ, στον ήρωα Μανώλη Γλέζο, στο σύντροφο Χαλβατζή και στον αγωνιστή Πολυζωγόπουλο. Μπορεί να μας κοστίζουν κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια παραπάνω στον προϋπολογισμό οι ΓΕΝΟΠιτες αλλά χαλάλι τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews