ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αποκάλυψη! Τι περιέχουν οι κυβερνητικοί εγκέφαλοι

Αποκάλυψη! Τι περιέχουν οι κυβερνητικοί εγκέφαλοι:

Από την ειδησεογραφία: "Το σχέδιο που επεξεργάζονται τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, προβλέπει την άμεση μείωση των ασφαλιστικών εισφορών προκειμένου να ανακοπεί το κύμα των απολύσεων αλλά και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μείωση στις τιμές των προϊόντων. Βέβαια, τα συναρμόδια υπουργεία τρέμουν στην ιδέα ότι θα μειωθούν τα έσοδα των ταμείων καθώς και με τους υψηλούς φορολογικούς συντελεστές δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες του 2012. Έτσι, η «ιδέα» είναι αυτά τα έσοδα που θα χαθούν από τη μείωση των συντελεστών υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών, να αντικατασταθούν από την επιβολή ενός νέου φόρου που θα βαρύνει τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών."

Είναι τελείως UFO ή βαλτοί να μας οδηγήσουν στη δραχμή μια ώρα αρχύτερα οι, αθεράπευτα, κρατιστές που μας κυβερνούν.

Αντί να πουλήσουν άμεσα τις ελλειμματικές ΔΕΚΟ και να κλείσουν εκατοντάδες άχρηστους δημόσιους οργανισμούς για να μειώσουν μια και καλή τις δαπάνες του κράτους, αυτοί "σκέφτονται" να επιβάλλουν ξανά ΝΕΟΥΣ φόρους!

Μα τόσο πολιτικά "παν-ηλίθιοι" είναι πια που δεν καταλαβαίνουν πως...
με νέους φόρους σε μια αγορά υπό ύφεση θα εισπράξουν λιγότερα έσοδα και ταυτόχρονα θα στείλουν στην ανεργία καμιά 200.000 ακόμη Ιδιωτικούς Υπαλλήλους;

Μα τι έχουν στο μυαλό τους...βλ. φωτό...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews