ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Αφιερωμένο στους φιλελεύθερους της ΝΔ

Αφιερωμένο στους φιλελεύθερους της ΝΔ:

Αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα ΤΟ ΕΘΝΟΣ και τον ιστότοπό της http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63594096
Τόσο οι φωτογραφίες όσο και οι λεζάντες αξίζουν όσο χίλια σχόλια, όσο χίλια άρθρα.
Μπείτε και παρατηρείστε:
1. Ο άνθρωπος του λαού, ο εκφραστής των λαϊκών μαζών και των ανθρώπων του μόχθου, νιώθει τον πόνο της κοινωνίας και με ανοιχτή την αγκαλιά την καλεί να συμπάσχει μαζί του.
2. Το σύνθημα για τη λαϊκή δεξιά είναι απόλυτα αφιερωμένο στα φιλελεύθερα παλικάρια της φαηλικής ΝΔ, τους κ.κ. Σπηλιωτόπουλο, Μητσοτάκη, Χατζηδάκη, Βαρβιτσιώτη, Αντώναρο και κυρίως στον κ. Δένδια τους οποίους αναζητά η Κομανέντσι για να τους προσφέρει το ολυμπιακό της μετάλλιο στην κωλοτούμπα.
3. Όλη η εκδήλωση αφιερώνεται και στον Κώστα Καραμανλή που ακόμα και σήμερα, αν και έχει αναγνωρίσει πόσο κακό του έκαναν οι παρέες του εξακολουθεί να τους καλύπτει και να μην τους αποκαλύπτει… Ο λόγος για τον κ. Μενέλαο Δασκαλάκη, Γενικό Διευθυντή της ΝΔ επί Καραμανλή, ο οποίος στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού επωφελήθηκε πολλά και τώρα επιχειρεί να επωφεληθεί και πολιτικά ως υποψήφιος βουλευτής στη Λακωνία.
4. Προσέξτε επίπεδο πνεύματος: Ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά Γ. Αναγνωστάκος προσφέρει στον ηγέτη του αντιμνημονιακού αγώνα Γιάννη Μανώλη αντιασφυξιογόνο μάσκα για να μπορεί να αναπνέει και να αντιμετωπίζει τα καπνογόνα της καπιταλιστικής αστυνομίας και φάρμακο Mallox για να χωνέψει το στομάχι του τους φιλελευθέρους της ΝΔ, γιατί μια χαψιά τους έχει, τα… παλικάρια μου.
5. Τέλος μια απορία: Τελικά σε αυτό το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και το οποίο διακρινόταν για την πολιτική του ευθύτητα και ντομπροσύνη, αλλά και για την προβολή του εθνικού συμφέροντος έναντι του κομματικού, απέλειπε ο πολιτικός ανδρισμός; Ως πότε πια θα ανέχεσθε αυτήν την κατάπτωση, αυτόν τον πολιτικό ξεπεσμό, αυτόν τον ραγιαδισμό να βάζετε στο περιθώριο πιστεύω, κομματική και προσωπική ιστορία, εθνικό συμφέρον για μια βουλευτική έδρα. Εύγε θα μείνετε στην ιστορία ως οι αυθεντικοί υπηρέτες του Φαήλου, του Χρύσανθου και του Γιάνναρου Μανώλη. Εύγε!!! Αλλά να είστε έτοιμοι να γευθείτε και τα επίχειρα των επιλογών σας μιας και οι εκλογές πλησιάζουν. Γιατί αν είναι ως ψηφοφόροι να διαλέξουμε μεταξύ των υπηρετών του Φαήλου και των ομοίων του, θα επιλέξουμε απ’ ευθείας τους Φαήλους που τουλάχιστον είναι σταθεροί στις απόψεις τους και όχι οσφυοκάμπτες όπως εσείς.

Παρατηρητής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews