ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Χρήστος (Παπουτσής) for President


Βλέποντας την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπουτσή για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ μας ήρθαν, αυτομάτως, στο μυαλό δύο πράγματα.


Αρχικά θυμηθήκαμε το 2002, όταν ο σημερινός υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέβαινε τότε για δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδιασμό “ΑΘΗΝΑ, όμορφη πόλη” (πριν την κάψουν επί των ημερών του ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη) απέναντι στη Ντόρα Μπακογιάννη και «κατάφερε» να συγκεντρώσει μόλις 26% στον πρώτο γύρο και 39.5% στο δεύτερο. Τότε η κα Μπακογιάννη έχανε για ελάχιστα τη νίκη από τον πρώτο γύρο (47.4%) ενώ στο δεύτερο συγκέντρωνε το «καθεστωτικό» 60.5%, το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει καταγραφεί στο δήμο Αθηναίων.


Βέβαια αν τον συγκρίνουμε με τους άλλους υποψηφίους η εμφάνισή του ήταν πετυχημένη.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως τότε ο Γιάννης Δημαράς (πρόεδρος στο Άρμα Πολιτών) συγκέντρωσε 11.1%, ο Φώτης Κουβέλης (πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς) 5.9% ενώ ο Λεπενικός – ΝεοΔημοκράτης πλέον Μάκης Βορίδης (Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων) πήρε μόλις 0.9% και κατετάγη 7ος πίσω ακόμα και από τον “γραφικό” οικολόγο Δημοσθένη Βεργή.



Το δεύτερο που θυμηθήκαμε και δικαιολογημένα είναι η απίθανη προεκλογική διαφήμιση της ίδιας περιόδου του Χρήστου Παπουτσή με τον χαρακτηριστικό περιπτερά, τον Φασούλα και τα άλλα παιδιά.



Σημείωση: Χρήστο με τέτοιο παρελθόν και με τον Κουλούρη απέναντι… ξανασκέψου το! http://www.kontranews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews