ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αδέρφια,πατριώτες,συμψηφοφόροι,έφτασε επιτέλους η ώρα.

Αδέρφια,πατριώτες,συμψηφοφόροι,έφτασε επιτέλους η ώρα.:


Του Φάσκελου Κλανιδιώτη.Αναδημοσίευση απο το εθνοκαθαρτικό : Νάντια Κομανέτσι-news


Αδέρφια,ήρθε επιτέλους η μεγάλη στιγμή να αναλάβει ο Ηγέτης τις τύχες αυτού του ταλαίπωρου λαού που τον αποπλάνησαν για μερικά αργύρια. Το πασοκικό κουκλοθέατρο, οι πολιτικές της μουστακοφόρας Barbie και του υπέρβαρου John John ,έλαβαν άδοξο τέλος .Η πράσινη προδοτική λέρα του ένδοξου ελληνικού έθνους ,αυτοί οι ραγιάδες του 4ου Ραιχ,θα θαφτούν για πάντα στα συντρίμμια της παλιάς Ελλάδας της γερμανικής μίζας και της ευρωπαικής ρεμούλας .Θα εξαφανιστούν για πάντα από τις περήφανες συνειδήσεις του τιμημένου αλλά τόσο συκοφαντημένου ΄Ελληνα, χάρη στη νέα περήφανη αστραφτερή 100% ελληνική πατρίδα που θα φτιάξει από την αρχή ο Πατριώτης Ηγέτης.




Προχτές καθόμασταν στο γραφείο του μέχρι αργά και τα λέγαμε με συνοδεία ωριμασμένου ουίσκι διακοσίων πενήντα ετών. Όχι σαν αυτό που πίνουν οι αδερφές στα κωλόμπαρα με τα ξενόφερτα ,αλλά το γνήσιο το αντρικό, αυτό που πίνουν όσοι φοράνε παντελόνια και χορεύουν με πάθος τα αντρίκια ελληνικά ζειμπέκικα σαν οργισμένες σβούρες σε καπνισμένο τοπίο ,στα άλλα ,τα δικά μας τα μαγαζιά.Αυτό με το 99% αλκοόλ και το 1% μπαρούτι.Οχι όποιο και όποιο μπαρούτι, αλλά αυτό που έβγαινε από τις κάννες των όπλων που κρατούσαν στα ματωμένα χέρια τους οι υπερήφανοι ηρώες που πολέμησαν απέναντι στους βάρβαρους Μογγόλους και το 3ο Ράιχ.


Ξέρετε τι μου εκμυστηρεύτηκε ο πρόεδρος αδέρφια;


Φάσκελο ξέρεις ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα που ανακάλυψα στις επισκέψεις μου στις Βρυξέλλες;


Ποιο είναι πρόεδρε μου;Του απάντησα γεμάτος περιέργεια.


Δεν χωράω ρε γαμώτο με τέτοιο ανάστημα, να περάσω από τα κατώφλια.


Μη στεναχωριέσαι πρόεδρε μου του είπα. Θα τα γκρεμίσουμε όλα και θα φτιάξουμε από την αρχή ψηλότερες πόρτες και ταβάνια ,για να χωράς. Τα τραπέζια και τα γραφεία ,θα φτιαχτούν από νέα ανθεκτικά υλικά,ένα μείγμα κρυπτονίτη και τιτανίου ώστε να αντέχουν στα αλλεπάλληλα καταστροφικά χτυπήματα των στιβαρών χεριών σου. Θα φτιαχτούν και ειδικά παπούτσια που θα χωρούν δυο ποδάρια και όχι ένα πρόεδρε .Θα φτιάξουμε και νέα γουδιά για τους μνημονιακούς εθνοπροδότες.


Με σταματάνε πρόεδρε στο δρόμο απλοί έλληνες πατριώτες και με ρωτάνε πότε θα ξημερώσει εκείνη η μέρα που η Ελλάδα θα ξαναγίνει μεγάλη όπως παλιά. Άνθρωποι με γυμνασμένα και γεμάτα κάλους δεξιά χέρια ,που ζητάνε πίσω την πατρίδα που τους έκλεψε το 4ο Ράιχ ,οι λάθρο και οι λούγκρες καρναβάλια. Ξέρεις τι σημαίνει πρόεδρε να φοράς παντελόνια,να είσαι σκληραγωγημένος και το πετσί σου,αυτό το περήφανο και τιμημένο πετσί,να υπομένει τριάντα τόσα χρόνια πασοκικής ξεφτίλας ;Να σκοτώνεσαι στη δουλειά όλη μέρα και να σού στέλνουν με θράσος email οι λούγκρες ζητώντας σου ραντεβού;Ξέρεις πρόεδρε τι είναι επί δύο ολόκληρα χρόνια να αγωνίζεσαι ,να είσαι στις επάλξεις,στην πρώτη γραμμή του πολέμου της ενημέρωσης και να σε ρωτάνε οι αναγνώστες στο τέλος την πρόβλεψη σου για το ντέρμπυ των αιωνίων;Εγώ όμως πρόεδρε βγάζω τίμια το ψωμί μου και ταίζω την φαμίλια χωρίς να κρέμομαι από τα αρχ..α κανενός, αλλά δεν έχω πιά άλλη υπομονή και δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου.


Ήμασταν που λες πρόεδρε σε καταδρομική αποστολή στην Τανζανία. Σαράντα μέρες περιπλανιόμασταν στην ζούγκλα χωρίς νερό και τροφή ,αντιμέτωποι με τα πιο αδίστακτα θηρία που γνώρισε ποτέ ο άνθρωπος και τις πιο φονικές καιρικές συνθηκες.Διασχίζαμε ασταμάτητα ,πότε αφιλόξενες ζούγκλες,πότε καυτές ερήμους χωρίς ούτε ένα λεπτό διακοπή. Μια μέρα λοιπόν, αφού πρόλαβα και έπνιξα τέσσερα αρσενικά λιοντάρια,έσπασα τα μούτρα σε δυο ρινόκερους και έκανα μπότες εφτά κροκόδειλους,ένας σύντροφος καταδρομέας άξαφνα μου λέει φοβισμένος:


Ρε Φάσκελε χαλάρωσε λίγο ,εσύ με τη φόρα που πήρες δεν θα μείνει ούτε ραδίκι ζωντανό .Θα πλακώσουν όλες οι οικολογικές οργανώσεις μαζί και θα δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο.


-Ρε προσκυνημένε ξέρεις τι σημαίνει να φοράς παντελόνια;Να είσαι περήφανο ελληνικό λιοντάρι;


Ξέρω ρε Φάσκελε αλλά μπορεί να προσελκύσεις και την προσοχή του Τζακ Νόρρις…..


-Τι λε ρε, για πάνε από εδώ παλιοαδερφή.


Και χωρίς πολλά του έδωσα μια ανάποδη και τον έστειλα πακέτο πίσω στην Ελλάδα.


Αυτά που λέτε αδέρφια συζητούσαμε τις προάλες με τον πρόεδρο. Εκεί που συζητούσαμε όμως χτύπησε το αμερικάνικο κινητό τηλέφωνο του .Στην άλλη γραμμή ήταν η ανιψιά του Χίτλερ και παρακαλούσε κλαίγοντας τον πρόεδρο να τους λυπηθεί και να βάλει τη υπογραφή του. Αυτός ατάραχος ,έγειρε στην δερμάτινη ιταλική πολυθρόνα, κατέβασε μια ακόμα γουλιά από το αντρικό σκωτσέζικο ουίσκι,άναψε ένα ακριβό πούρο αβάνας ,ξεκούμπωσε τα ασημένια γαλλικά μανικετόκουμπα,έκλεισε το γιαπωνέζικο λάπτοπ,ίσιαξε λίγο τα μαλλιά με μια κινέζικη χτένα, χάιδεψε αμήχανα τα κλειδιά από το γερμανικό σεντάν και απάντησε με ψυχραιμία ένα απλό ΟΧΙ.


Μη σας παίρνει από κάτω αδέρφια η ώρα της Ελλάδας επιτέλους έφτασε. Οι δωσίλογοι και οι γλείφτες της μπαρόκ τραπεζικής ένωσης ,δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Ήδη τα μασάνε και προσπαθούν να χωνέψουν το πατριωτικό ΟΧΙ που ψύχραιμα και απαξιωτικά φώναξε ο πρόεδρος καθισμένος αναπαυτικά στην πολυθρόνα του .Που να σηκωθεί κιόλας αδέρφια από την πολυθρόνα τι έχει να γίνει.



ΣΧΟΛΙΑ


17.57 entelos vlito ειπε:


pes ta re Faskele ante giati mas ta exoun prixoi oi apistoi apo to proi


17.59 Απορημενη λοβοτομη είπε:


Καλα ρε παιδια,συγνωμη που ενοχλω,αλλα ο Ηγετης “αντισταση” στις πολιτικες του ΓΑΠ δεν εκανε τοσο καιρο;Τωρα πως και συνεργαζεται μαζι του;


18.01 δεξί βλήτο απάντησε :


αντε ρε θολοκουλτουριαρη τραβα απο δω.Εδω ρε ειναι αντρικο μπλογκ.


18.05 Κώστας Αχλαδινός απάντησε:


Μπράβο Φάσκελε πολύ δυνατό πολιτικό κείμενο.Θα ήθελα να συμβουλέψω ψυχραιμία στα αδέρφια και να λείπουν οι χαρακτηρισμοί.Είναι κρίσημες οι ώρες για τα ένσημα μου, ε για το έθνος δηλαδή ,και δεν έχω χρόνο γιατί πρέπει να φτιαχτώ λίγο επειδή ανέλαβα σύμβουλος στα γραφεία του ΥΠ.ΟΙΚ(μισθός ΑΑΑ+).Ευχαριστώ τα πρόβ………, δηλαδή τους αναγνώστες και ψηφοφόρους της ΝΔ για την υποστήριξη τους στον πρόεδρο και σε μένα.


18.10 Γεννετική αστοχία είπε:


Μη βιάζεστε αδέρφια ακόμα είναι νωρίς.Φάσκελε πόσο ζηλεύω το ταλέντο σου.Να αγιάσει το στόμα σου πατριώτη.


18.17 Marianthi Kefalos είπε:


ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΟΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΣΚΕΛΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.


18.21 πασόκος απάντησε:


Για τι πράγμα ακριβώς πανηγυρίζεις βρε Μαριανθη.Για την συνεργασια με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ που κατηγορούσε επι δυο χρονια;για τον τραπεζιτη πρωην συμβουλο του σημιτη και υπαλληλου της ΕΚΤ που ανελαβε πρωθυπουργος,ή για τα νεα μνημονια και συμβασεις που θα υπογραφουν συντομα;Ειπαμε να κανουμε και λιγο τα στραβα ματια αλλα εσυ εισαι ντιπ για ντιπ τυφλη.


18.28 Marianthi Kefalos απάντησε:


ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ


18.32 δημοκράτης ψαλίδας απάντησε:


Παιδιά ηρεμία.Τα σχόλια που κρίνω αποκλειστικά εγώ πως είναι εκτός θέματος και αντιλέγουν τις θέσεις του Προέδρου, θα κόβονται.


18.40 Nονός απάντησε:


Μα είναι δημοκρατία τώρα αυτό;.Στη πανέμορφη, αξιοκρατική,πεντακάθαρη Ελβετία που ζω και εργάζομαι κυκλοφορεί το εξής σοφό:Καθαρή πλατεία και ισχυρή τράπεζα,δημοκρατία και ευεξία.


18.50 patriotiko Vlito είπε:


δε θα νηκησι η λεσχι βιντελεμπεργ και ο σοροσ την ΕΛΑΔΑ.ΦΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΗ ΣΤΟΥς ΠΡΟΣΚΙΝΙΜΕΝΟΥΣ


18.55 Κώστας Αχλαδινός είπε:


Μην απελπίζεστε από τόσο νωρίς ρε σκασμένα ,αφήστε να πάρουμε και κανένα μεροκ…… Η δικιά μου γνώμη είναι η εξής.Ο Πρόεδρος μας γλίτωσε από την καταστροφική παρουσία του Παπανδρέου,μπλα,μπλα,μπλα ΠΑΣΟΚ,μπλα,μπλα,μπλαμπλαμπλαμπλα!Το ΠΑΣΟΚ μπλα μπλα μπλα αγορες,μπλαμπλαμπλαμπλα,…………………………; Ο Παπαδήμου είναι ικανός ,μπλα,μπλα,μπλα…………………..τραπεζίτης,μπλαμπλα…..Το δεύτερο ζήτημα είναι μπλαμπλα………η δημοκρατία μπλαμπλαμπλαμπλα……………………..μπλα ΠΑΣΟΚ.Η θητεία του μπλα μπαλμπλαμπλα. Το ΠΑΣΟΚ μπαίνει σε μια περίοδο δοκιμασίας μπλα,μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα………………………………………………..Για ένα επιπλέον λόγο,μπλαμπλαμπλα……………;Ουδόλως θα εκπλαγώ,μπλαμπλαμπλα……………………σύνταγμα,μπλαμπλαμπλα.Τα άλλα κόμματα..μπαλμπλαμπλα τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου,μπαλμπλαμπλα…………..μπλαμπλα.Παράλληλα, αν ο κ. Παπαδήμος,μπλαμπλα.Αυτό το «βαθύ κράτος»μπλαμπλαμπλα μπλαμπλαμπλαμπλα…………………..Ελλαδα,μπλαμπλα………….σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα,μπλαμπλαμπλα.Η μεγάλη μάχη είναι αυτή που έρχεται,μπλαμπλαμπλαμπλα,ΝΔ ,μπλαμπλα.


19.59 Νονός απάντησε:


Κοίτα φίλε και πολυαγαπημένε λατρεμένε δημοκράτη Κώστα.Η Ευρωπαική ένωση μπλαμπλαμπλα,τα ομόλογα,μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα………….Η Γερμανία μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα……………………………………………..ο τραπεζικός δείκτης………….μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα!!!Τα spread από την άλλη μπλαμπλαμπλα……………………………………μπλαμπλα.Ο Γιούνκνερ και το νόμισμα δεν………μπλαμπλα,το από την άλλη μπλαμπλαμπλα,Ευρωπαική πορεία είναι μπλαμπλα,το κράτος ,μπλαμλαμπλμπαλμπλα,δάνεια,μπλαμπλαμπλα,πάνω από τις δυνάμεις μας,μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα,διακοποδάνεια και πόρσε καγιέν μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.Οι ΗΠΑ μπλαμπλαμπλα……………………….Η Ελβετία δεν είναι ευτυχως μπλαμπλαμπλαμπαλμπλαμπλα,η lehman bros οταν κατέρρευσε μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.Τα CDS μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.Η μόνη διέξοδος μπλαμπλαμπλα,δουλειά πολύ δουλειά.Από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλειά.


20.10 Μax Mara απάντησε:


Εγώ πιστευω πως όλα εξαρτώνται απο τον Πρόεδρο μπλαμπλαμπλαμπλα,οι Έλληνες μπλαμπλαμπλα,η πατρίδα,μπλαμπλαμπλα,το Έθνος μπλαμπλαμπλα.Τέτοιες ώρες μπλαμπλαμπλα,μόνο ενωμένο το κόμμα μπλαμπλα,θα νικήσουμε,μπλαμπλα.


20.12 Strange tractor απάντησε:


Συνφωνώ σε όλα με τους προλαλίσαντες.Η πατρίδα έχει ανάγκη μπλαμπλαμπλαμπλα.Δύσκολη η ώρα για μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.Ο Ηγέτης είναι πιο κοντά από ποτέ μπλαμπλαμπλα,το ΠΑΣΟΚ μπλαμπλαμπλαμπλα,θα νικήσουμε μπλα μπλα μπλα.


20.15 Παπαμαλακάριος είπε:


Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ.ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.


20.15 Jack Norris είπε:


Που κρύβεται αυτό το μαλ@κιστήρι που ισχυρίζεται πως πνίγει λιοντάρια να του ψάλλω δυο φωνήεντα απο κοντά.



Filed under: Ελλάδα, Πολιτική, Χιουμορ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews