ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ο Αντώνης στο Ναυτικό! (Ένας Σαμαράς θα μας σώσει)

Νταξ, προσωπικά δεν τον χωνεύω τον άνθρωπο και αυτά που πρεσβεύει, όμως παραδέχομαι ότι μου έδωσε μια ωραιότατη πάσα. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είπε το επικό “Η Βουγιουκλάκη υπηρέτησε στο ναυτικό περισσότερο από τον Αντώνη Σαμαρά και σπεύδω αμέσως να δώσω μεγαλύτερες διαστάσεις στο θέμα.
1. Με κάθε σεβασμό στην μνήμη της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη που ποτέ δεν θα υπέγραφε αυτά που υπέγραψε ο Αντώνης μας, σας παραδίδω τον Αντώνη πριν μπει να υπηρετήσει στο Ελληνικό Ναυτικό. Ποιο είναι το κοινό αυτών των δύο; Και οι δύο έχασαν το τόπι, η μία κυριολεκτικά και ο άλλος μεταφορικά.

Μια που πιάσαμε στο στόμα (και το ποντίκι μας) τον Αντώνη Σαμαρά και αυτός κοντεύει να μας πείσει ότι μόνο αυτός μπορεί να (ξανα)σώσει την χώρα, το Κουρκούτι αναζήτησε τον εκλεκτό Σαμαρά. Κάποιον Σαμαρά πιο ικανό να οδηγήσει την χώρα μας μακριά από την κατάσταση που ο ίδιος ο Αντώνης παρέα με τους συντρόφους του και τους άλλους, τους πρασινωπούς, την έφεραν.
2. Μήπως είναι ο Γιώργος Σαμαράς; Ελπίζουμε στο Εuro να σκοράρει στην αντίπαλη εστία και όχι σε αυτή που τόσο καιρό σημαδεύει ο Αντώνης.

3. Η εναλλακτική λύση είναι ο Τρύφων Σαμαράς. Εκεί που μας οδηγούν, σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε. Τι πιο κατάλληλο από έναν Πρωθυπουργό που θα ξέρει να τροποποιεί τα ρούχα μας;

Ζητώ συγγνώμη από τον Γιώργο και τον Τρύφωνα γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να τους θίξω, συγκρίνοντάς τους με τον συνεπώνυμο Αντώνη. http://kourkouti.sport24.gr/2012/06/04/7406/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews