ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Daily

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ – Τα αποτελέσματα των Φοιτητικών εκλογών (φωτορεπορτάζ)

(Δείτε την προκήρυξη εδώ: Φοιτητικό Κίνημα Θαυμαστών Κώστα Μήτρογλου. Συμβαίνει!!)
Πέρασε καιρός από τις Φοιτητικές Εκλογές και σας είχα υποσχεθεί αφιερωματάκι στην δράση του νέου Κινήματός μας. Το Φοιτητικό Κίνημα Θαυμαστών Κώστα Μήτρογλου – ο ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ (Κώστας Μήτρογλου Η Σωτηρία) είναι πλέον γεγονός. Ως χορηγός επικοινωνίας του Κινήματος, μάζεψα όσες φωτογραφίες μου στείλατε (όσες δεν έχασα στο αχανές αρχείο και e-mail μου τέλος πάντων) και θα σας τις παρουσιάσω στην συνέχεια με καμάρι.
Ήταν ένας τίμιος αγώνας, χωρίς κρατική χρηματοδότηση, λαδώματα καθηγητών, συμφέροντα για μαθήματα, πάρτυ και τα λοιπά στοιχεία της φοιτητικής διαφθοράς (παραδειγματίζονται από τους καλύτερους τα παιδιά μας) με σημαία και σύμβολο τον μοναδικό ηγέτη μας, τον παίκτη που μας εκφράζει και εκπροσωπεί ολόκληρη την γενιά μας, τον εκπληκτικά εκπληκτικό Κώστα Μήτρογλου!
Φέτος υπήρξε επίσημη υποψηφιότητα και εκπροσώπηση του Κινήματος ανά την Ελλάδα, όπως επίσης υπήρξε φυσικά και ανεπίσημη συμμετοχή από τους θαυμαστές του πιστολέρο που κατέθεσαν ταπεινά το μη εκπροσωπημένο ψηφοδέλτιό τους. Πιο συγκεκριμένα, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και το τμήμα Πολιτικών Επιστημών, το Κίνημα κατάφερε και έβγαλε την πρώτη του έδρα! (κλικ στις φωτό για μεγέθυνση)


Όπως μπορείτε να θαυμάσετε και στις φωτογραφίες, τα παιδιά με μια μικρή γωνίτσα που δεν ήταν καν γωνίτσα στην σχολή τους, έπεισαν τον κόσμο με το ανύπαρκτο πρόγραμμά τους και ισοψήφισαν με την ΠΚΣ κερδίζοντας μια έδρα. Μάλιστα, βγήκαν και σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης να μιλήσουν για την επιτυχία τους, όμως τα σαΐνια δεν φρόντισαν να βάλουν κάποιον να ηχογραφήσει αυτήν τη μεγάλη στιγμή. Στην τελευταία -ο Θεός να την κάνει- φωτογραφία μπορείτε να δείτε τους πρωταγωνιστές του Κινήματος στο ΑΠΘ να ποζάρουν παρέα με τον μεγάλο μας ηγέτη, τον μοναδικό Κώστα Μήτρογλου!
Εκπροσώπηση όμως είχαμε και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με τους ιδρυτές του παραρτήματος να έχουν σίγουρα καλύτερη σχέση με την Φωτογραφία ως τέχνη:

Τίμιος ο αγώνας τους, και ωραίο εφέ το παπί. Του χρόνου ευχόμαστε και περιμένουμε καλύτερα αποτελέσματα!
Ανώνυμοι θαυμαστές του Κινήματος και του ηγέτη που αυτό εκπροσωπεί, έστειλαν την δική τους φωτογραφία από το ψηφοδέλτιο που πέταξαν (τρόπος του λέγειν) στην κάλπη των Φοιτητικών Εκλογών. Θαυμάστε τα.

Το αντίπαλο δέος για το Κίνημα δεν άργησε να εμφανιστεί και ακούει στο όνομα ΛΟΒΟΤΟΜΗ. Είναι η απάντηση των θαυμαστών του Λουκά Βύντρα (Λουκάς Βύντρα Fan Club) και μπορείτε να την δείτε εδώ:


Του χρόνου το Κίνημά μας θα είναι ακόμα πιο δυνατό και -γιατί όχι- αν υπάρχει ακόμα Ελλάδα βέβαια, να μαζέψει έδρες σε κάθε Ίδρυμα! http://kourkouti.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews